tiistai 12. maaliskuuta 2013

11.3.2013 Patrik Lostedt vs. Matt Nickerson


KooKoon Matt Nickerson ja Jukurien Patrik Lostedt ottivat yhteen Mestis –finaalien toisessa ottelussa Kouvolassa. Tappelu nähdään ensimmäisessä Jukurien johtaessa jo 0-3. Oheisessa videossa näkyy vain tappelun lopputulos, jossa Nickerson retuuttaa Lostedtia paidasta. Lostedtin pelipaita menee pään yli ja Nickersonin painavat iskut horjuttavat Lostedtin jäähän. Linjatuomarit tulevat väliin ja molemmat saatetaan pukuhuoneeseen. Keskustelupalstojen perusteella Nickerson ja Lostedt lähtivät tappeluun yksimielisesti ja riisuivat myös kypärät ennen tappelua. Tästä teosta molemmille tuomittiin ylimääräiset pelirangaistukset. Itse tappelusta tuomiot olivat 5 minuuttia väkivaltaisuudesta ja automaattinen pelirangaistus.

Suomalaisen jääkiekkotappelukulttuurin klassikkopari kohtasi uudestaan pitkästä aikaa. Parin edellinen kohtaaminen kaudella 2005-2006 päättyi Nickersonin kurkunleikkausliikkeisiin ja sanktioihin. Tällä kertaa Nickerson yritti herätellä tappioasemassa ollutta joukkuettaan. Valitettavasti tuloksetta. Toinen finaaliottelu päättyi Jukurien selvään 3-7 voittoon.

Mestis-mestaruus on katkolla Jukureille kotiottelussa 13.3.2013.

Lyhyt video tappelun lopusta (YouTube).

Hanskat pois!

Edit. 13.3.2013. Ottelukooste YouTubessa. Tappelu ajassa 8.30.

Jukureiden 0-3 maalin jälkeisessä aloituksessa Nickerson hakee tappeluparia Lostedtista. Lostedt suostuu ja pari luistelee KooKoon maalia kohti ja pudottaa hanskat ja kypärät. Lyhyen square offin jälkeen Nickerson saa otteen Lostedtista ja lähettää muutaman kovan iskun. Lostedtin paita menee pään yli ja jättää Lostedtin lähes puolustuskyvyttömäksi. Kovat lyönnit saavat Lostedtin menettämään tasapainon, vaikkei lyönnit juuri osu. Molemmat kaatuvat jäähän, Lostedt alimmaiseksi ja linjatuomarit varmistavat ettei tappelu enää jatku. Matkalla pukuhuoneeseen Nickerson luo henkeä joukkueeseensa ja myös Lostedt saa taputukset joukkuekavereilta. 

Mestiksen kurinpito määräsi molemmille kolmen ottelun pelikiellot pelitilanteen ulkopuolisesta tappelusta ja kypärien riisumisesta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti