torstai 2. toukokuuta 2013

1.5.2013 Leo Komarov vs. Chris Kelly


Kauden ensimmäinen suomalainen NHL-tappelu nähtiin pudotuspelien ensimmäisellä kierroksella. Asialla oli Toronto Maple Leafsin Leo Komarov, jota vastassa oli Boston Bruinsin Chris Kelly.

Peliaika on tulossa täyteen ja Bruins on voittamassa ensimmäisen ottelun maalein 4-1. Kiekko pysähtyy jäähyaitioiden eteen. Komarov tulee paikalle taklaamaan Bruins-pelaajaa. Kiekko pysyy yhä paikoillaan ja useampia pelaajia saapuu tilanteeseen. Ottelu päättyy kun pelaajat yhä tuuppivat toisiaan. Komarov ja Kelly ovat toisissaan kiinni kun Komarov pudottaa hanskat ensimmäisenä. Kellyllä jää hanska sidontakäteen. Ensimmäiset iskut lähettää Kelly. Tämän jälkeen Kelly pyrkii saamaan pelipaidan Komarovin pään yli. Komarov yrittää sokkona saada iskuja perille. Kelly pyrkii vain suojautumaan tai ei halua lyödä sokeaa Komarovia. Linjatuomari luistelee paikalle ja tappelu päättyy yhteisymmärryksessä.

Hienoa saada suomalaistappelu myös NHL:n puolella. Komarov on vakiinnuttanut paikkansa NHL:ssä ja tekee nyt kaiken tarvittavan pudotuspeleissä. Komarov tappeli tällä kaudella myös kaksi kertaa AHL:ssä. Kellylle tappelu oli kauden ensimmäinen (dropyourgloves.com). Tuukka Rask torjui voiton Bostonin maalilla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti