maanantai 2. syyskuuta 2013

Czech Hockey Games 2013

Tshekin EHT-Turnaus päättyi Suomen hienoon voittoon. Leijonat eivät hävinneet peliäkään ja lopullinen maaliero oli 10-1. Oma huomioni kiinnittyi kuitenkin kahteen kiekkotappeluun.

Ottelussa isäntämaa Tshekkiä vastaan Suomen Oskar Osala otti nyrkkitappelun Lukas Krajicekin kanssa. Vääntö on varsin kovaotteista heti alusta lähtien. Osalalta putoaa kypärä heti tappelun alettua. Tappelu päättyy sitomiseen, mutta Osala sai selkeästi enemmän iskuja perille.


Päätösottelussa Ruotsia vastaan Ville Lajunen lyö Pär Arllbrandtin jäihin. Kesken Ruotsin vastaiskun Lajunen ja Arlbrandt törmäävät Suomen puolustussinisellä. Lyhyen väännön jälkeen Lajunen pudottaa hanskat ja alkaa hakea lyöntejä. Arlbrandtilla pysyy vielä hanskat käsissä. Lopulta Arlbrandt saa hanskat pois, mutta ei pysy isomman Lajusen kyydissä vaan putoaa polvilleen. Lajunen lopettaa lyönnit välittömästi ja tappelu päättyy.


On jo harvinaista nähdä tappeluja maaotteluissa, mutta kaksi tappelu turnauksen kolmessa pelissä on jo jotain erityistä. Pakko palata myös Case Gilliesiin. Hattua ei tarvitse syödä, sillä ylilyöntejä ei (odotetusti) nähty HIFKn ja Jokereiden European Trophy kohtaamisissa. Ainoat jotka viikonloppuna tappelivat, olivat Suomen maajoukkuesankarit. Ja edelleenkään ketään ei kiinnosta.

Kiitos käyttäjälle Joni Dept videoista!


Hanskat Pois!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti