maanantai 4. helmikuuta 2013

2.2.2013 Jyri Niemi vs. Matthew Pistilli

Lauantaina ECHL – ottelussa Florida Everblades vastaan Greenville Road Warriors vierasjoukkueen Jyri Niemi kävi kauden toisen tappelunsa. Vastassa oli Floridan Matthew Pistilli. Toisen erän alussa Niemi saa viiden minuutin jäähyn estämisestä. Samassa ajassa molemmille pelaajille tuomitaan tappeluvitoset sekä Pistillille kaksi minuuttia tappelun aloittamisesta.

Kirjoittaja ei ole koskaan nähnyt estämisestä tuomittavan viiden minuutin jäähyä, joten olisi mielenkiintoista tietää mitä tilanteessa tapahtui. Pelissä nähtiin vielä kaksi muuta tappelua. Greenville voitti ottelun 6-1. Niemi sai yhden syöttöpisteen ja Pistilli teki joukkueensa ainoan maalin.

Tappelu oli Niemelle siis kauden toinen ja ensimmäinen ECHL:ssä. Pistillille tappelu oli kauden toinen. Jäädään odottamaan jospa tapahtumasta saataisiin video.