maanantai 25. helmikuuta 2013

22.2.2013 Antti Tyrväinen vs. Jake Dowell ja Oskar Osala vs. Vadim Khomitsky

Antti Tyrväinen (Oklahoma City Barons) vs. Jake Dowell (Houston Aeros)

Perjantaina AHL:ssä Oklahoma City Baronsin Antti Tyrväinen otti kauden toisen tappelunsa. Vastaan asettui Houston Aerosin Jake Dowell. 154 NHL –ottelua pelannut ja ammattilaisena 57 kertaa tapellut (hockeyfights.com) Dowell ei antanut Tyrväisen yllättää.

Toisen erän alussa peli vihelletään poikki Baronsin maalivahdin sulkiessa kiekon ja pieni torikokous syntyy. Tyrväinen ja Dowell ovat mylläkän keskellä ja pudottavat hanskat välittömästi. Dowell saa hyvän otteen ja kovat iskut horjuttavat Tyrväisen tasapainoa. Tyrväinen pääsee vielä ylös, mutta Dowelilla on ote Tyrväisen kypärästä ja saa iskettyä tämän uudelleen jäähän. Tässä vaiheessa linjatuomarit tulevat väliin ja tappelu päättyy siististi. Tyrväinen luistelee jäähyaitioon ilman näkyviä vammoja.


Oskar Osala (Neftekhimik Nizhnekamsk) vs. Vadim Khomitsky (Ak Bars Kazan)

KHL:n pudotuspeleissä kohtaavat Neftekhimik Nizhnekamsk ja Ak Bars Kazan. Ottelu päättyy Kazanille 3-0. Loppusummerin soidessa Khomitsky tönii Osalaa oman maalinsa edustalla. Pari keskustelee hetken ennen kuin hanskat lentävät molemmilta. Isokokoisempi Osala takoo suojautuvaa Khomitskyä päähän ja varataloon. Kazanin pelaaja pyrkii tulemaan väliin, mutta linjatuomarit estävät sen. Lopulta Khomitsky kamppaa Osalan tarttumalla tämän jalasta ja tappelu päättyy.

Tappelu oli Osalalle kauden ensimmäinen KHL:ssä, runkosarjassa tappeluita ei tullut yhtään. Viime kaudella Osala tappeli kahdesti. (Hockeyfights.com)


Hanskat pois!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti