keskiviikko 27. marraskuuta 2013

26.11.2013 Semir Ben-Amor vs. Jeff Foss

Tiistanan KalPan ja Jokeireiden välisessä ottelussa Semir Ben-Amor ja Kalpan Jeff Foss tappelivat. Tappelu nähdään aivan ensimmäisen erä lopussa Kalpan johtaessa peliä 1-0. Tappelu alkaa pelin ulkopuolelta, lähellä Kalpan siniviivaa. Molemmat pelaajat sitovat ja löyvät tasaisesti. Molemmat myös suojaavat ja pitävät päät alhaalla. Ben-Amor saa vedettyä Fossilta paidan päältä ja kypärän päästä. Fossilla on kasvoissa reilusti verta vuotava haava, mutta hän saa kuitenkin Ben-Amorin alakynteen kovilla lyönneillä.Tämä saa linjatuomarit tulemaan väliin ja tappelu päättyy. Tappelijat selvästi vaihtavat pari sanaa ja taputtavat toisiaan olkapäille.

Molemmille tuomitaan viisi minuuttia väkivaltaisuudesta ja pelirangaistus sekä Ben-Amorille ylimääräinen kaksi minuuttia aloittamisesta. KalPa voitti ottelun lopulta 4-0.

Tappelu vaikuttaa täysin spontaanilta ja alkoi nähtävästi ilman erityistä syytä ( ruma taklaus tms.). Samalla voidaan sanoa että tappelu oli täysin harmiton ja hyvässä hengessä käyty, joten lisärangaistukset vaikuttaisivat turhilta. Hienoa nähdä myös Ben-Amor aktiivisesti ottamassa osaa tappeluun kaiken kohun jälkeen.

Tappelu Ruutu-palvelussa.

Hanskat pois!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti