torstai 7. marraskuuta 2013

6.11.2013 Jari Kauppila vs. Elvijs Biezais

Keskiviikkona Mestiksessä KooKoon ja Jokipoikien välisessä ottelussa kotijoukkueen Jari Kauppila ja Jokipoikien latvialaispelaaja Elvijs Biezais ottivat yhteen. KooKoo voitti ottelun 4-2.

Kolmannessa erässä 4-2 tilanteessa Jokipoikien maalivahti Daniel Spence hyökkäsi Jan-Mikael Juutilaisen kimppuun. Samassa Kauppila ja Biezais tappelivat. Tuomiot olivat kaksi minuuttia väkivaltaisuudesta ja 10 minuutin käytösrangaistus. Ilmeisesti tuomarit olivat huolellisesti välissä.

Odotetaan jospa KooKoo julkaisee ottelukoosteen YouTubeen.

Jatkoaika.comin otteluraportti.

Hanskat Pois!

Edit. 8.11.2013

Ottelukooste (YouTube). Nujakka 5:09 alkaen. Jokipoikien maalilla alkaneessa nujakassa Biezais käy hakemassa Kauppilan pois ja vääntää tämän niskalenkillä jäähän. Ylös päästyään Kauppila heittää hanskat ja yrittää käydä Biezaisin kimppuun. Molemmat linjatuomarit ovat tilanteessa mukana. Biezais ottaa kertaalleen jo pakkolaskuasennon jäänpinnassa, mutta nousee vielä kerran yrittäen haastaa Kauppilaa. Tuomarien estelyn vuoksi vakavaan tappeluun asti ei ehditä.