torstai 28. marraskuuta 2013

27.11.2013 Tuomas Huhtanen vs. Ryan Glenn

Keskiviikkoillan ainoassa ottelussa kohtasivat Ässät ja SaiPa. Ottelu päättyi 1-4 SaiPalle.

Kolmannen erän lopussa pelin ollessa ratkennut SaiPalle, Ässät tuo kiekon SaiPa -päätyyn. SaiPan Patrick Davis tönäisee Ässien Tuomas Huhtasta maalin edessä. Samalla kiekko jää SaiPa –pelaajan varusteisiin, joka saa aikaan huitomista ja tönimistä. Ässien Jyri Marttinen ja Sami Lähteenmäki aloittavat painin SaiPan Per Savilahti-Naganderin ja Markku Flinckin kanssa. Painin aikana Huhtanen taklaa Davisin takaapäin laitaan. Davis jää makaamaan jäähän ja Ryan Glenn tulee haastamaan Huhtasen. Pitkähkön keskustelun jälkeen molemmat pudottavat hanskat samaan aikaan. Glenn on kuitenkin nopeampi ja pudottaa Huhtasen jäähän kahdella iskulla. Linjatuomarit ovat erottamassa muita pukareita, mutta tappelu päättyy yhteisymmärryksessä ja molemmat pelaajat luistelevat pois jäältä.

Huhtaselle tuomitaan 5+20 laitataklauksesta ja 5+20 väkivaltaisuudesta, Glenn 5+20. Marttiselle, Lähteenmäelle ja Flinckille kaksi minuuttia väkivaltaisuudesta. Liigan raportissa näkyvä Joni Suutarin kärsimä kahden minuutin jäähy lienee tullut Glennille ylimääräisenä.

Davisin poikittainen maila Huhtaseen oli varsin kevyt, mutta niin näytti olevan myös Huhtasen laitataklaus. Davis toisaalta vaikutti loukkaantuvan ja nähtäväksi jää joutuuko hän huilaamaan pelejä. Glenniltä selkeä reagointi taklaukseen. Itse tappelu oli varsin siisti ja Glenn tajusi lopettaa Huhtasen ollessa jäässä, vaikka edes linjatuomareita ei ollut tulossa väliin. Huomioitavaa on että linjatuomarit olivat yksittäin erottamassa muita painipareja. Tämä on vaarallista sillä siellä jo lyötiin hanskat kädessä. Tapahtuma näkyy selvästi Ruutu-palvelun videolla.




Hanskat pois!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti