lauantai 15. joulukuuta 2012

14.12.2012 Joonas Järvinen vs. Brandon Bollig


Joonas Järvinen (Milwaukee Admirals) vs. Brandon Bollig (Rockford Icehogs)
Viime yönä Milwaukee Admiralsin Joonas Järvinen otti tililleen jälleen yhden tappelun. Ottelussa Rockford Icehogsia vastaan hän kohtasi Brandon Bolligin. Itse peli päättyi Milwaukeen jatkoaikavoittoon.

Ensimmäisessä erässä peli vihelletään poikki Milwaukee maalivahdin sulkiessa kiekon. Ilman suurempaa torikokousta Järvinen ja Bollig keskustelevat, ottavat tilaa ja pudottavat hanskat ja kypärät. Molemmat hakevat asemiaan, kun Järvinen saa otteen Bolligin pelipaidasta. Järvinen yrittää saada vasemmalla kädellä paitaa Bolligin pään yli ja laukoo oikealla nopeita iskuja, ilman suurempaa vahinkoa. Bollig saa rikottua Järvisen sidontaa ja heittää muutaman kovan vasemmalla kädellä Järvisen ohimoon. Järvisen oikea käsi on sidottuna, mutta hän saa samalla estettyä Bolligia lyömästä vapaasti. Järvinen sitoo Bolligin pään niskalenkillä ja tappelu loppuu yhteisymmärryksessä.

Brandon Bolligille tappelu oli AHL:ssä kauden kahdeksas. Yhteensä tappeluja on runkosarjassa kertynyt 39 AHL:ssä sekä kahdeksan NHL:n runkosarjassa ja yksi pudotuspeleissä (hockeyfights.com).


Hienoa toimintaa Joonakselta! Pohjois-Amerikassa menestyminen vaatii perinteisen kovuuden esittämistä ja tätä vauhtia Järvinen ei ole seinäkukkaseksi jäämässä.

Hanskat pois!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti