perjantai 28. joulukuuta 2012

28.12.2012 Mikko Jokela vs. Jannik Hansen



Kauan se kesti mutta viimein se nähtiin, tappelu sm-liigassa. Asialla olivat HIFK-Tappara –ottelussa isäntien Mikko Jokela ja vierailijoiden NHL-apu Jannik Hansen.

Kolmannessa erässä 4-1 tilanteessa Tapparan Elmeri Kaksoselle on tulossa jäähy kun HIFK tuo kiekkoa ylös. Tappara katkaisee ja peli vihelletään poikki. Jälkitilanteessa syntyy torikokous jossa Tapparan Kurtis Foster keihästää Toni Söderholmia. Mikko Jokela luistelee vauhdilla tilanteeseen ja ajaa ensimmäisen Tappara-pelaajan selkään, joka on Jannik Hansen. Hansen käy välittömästi Jokelan kimppuun takoen tätä päähän hanskat kädessä. Alakynnessä olevalta Jokelalta putoaa ensin hanskat ja Hansen seuraa heti perässä. Linjatuomari on välittömästi välissä eikä kunnon sitomista ja iskuja nähdä. Hansen on selvästi aktiivisempi osapuoli, vaikka Jokela on valmiina käsi nyrkissä.

Lyhyt, tuomarien estelemä tappelu, mutta kauden 2012-2013 SM-Liigassa todella sytyttävä tapahtuma. Tappelu alkoi täysin spontaanisti pelitilanteesta, joten isommat rangaistukset tuntuisivat täysin turhilta - Poliisitoimista ja sakoista puhumattakaan. Pisteet menevät Jokelalle ja Hansenille värin tuomisesta perjantai-illan jääkiekko-otteluun. Tästä on hyvä jatkaa. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti