tiistai 6. marraskuuta 2012

SM-Liiga 2012-2013 1. kolmannes


SM-Liigaa on pelattu noin kolmannes. Kuten avaustekstissä totesin, ovat tappelut loistaneet poissaolollaan, joten suurta yhteenvetoa en tee tässä vaiheessa. Puran kuitenkin kaksi tapahtumaa kuluvalta kaudelta. 

19.10.2012 Kuopio

Craig Smith (KalPa) vs. Tommi Huhtala (Blues)

Kiekko on KalPa –pelaajalla Bluesin puolustuspäässä. Smith luistelee Blues-maalille ja Huhtala pyrkii sitomaan Smitihin. Smith taklaa Huhtalan kumoon. Huhtala nousee ylös ja käy kiinni Smithiin. Muita Blues ja KalPa pelaajia saapuu paikalle. Huhtala ja Smith ovat toisissaan kiinni ja hanskoja putoaa vähitellen. Linjatuomarit keskittyvät lähinnä muiden pelaajien sitomiseen. Huhtala ja Smith eivät vaihda iskuja vaan roikkuvat toistensa paidoissa kiinni. Huhtalan pää jää Smithin kainaloon ja pari kaatuu lopulta jään pintaan, Smith alimmaiseksi. Tässä vaiheessa linjatuomarit tulevat väliin ja varmistavat ettei tappelu jatku. Smith 2+2+10 min Huhtala 2+10 min eli ei varsinaisia ulosajoja tilanteesta. 


26.10.2012 Helsinki

HIFKn Micke-Max Åsten laukaisee kiekon kohti Ässä-maalia ja Antti Raantaa ja ryntää perään olettaen kiekon olevan vielä pelattavissa. Åsten törmää Raantaan jonka seurauksena Ässien Michael Ryan tuuppi Åstenin irti maalivahdista. Parin tönäisyn jälkeen Åsten tönäisee takaisin saaden Ryanin pudottamaan toisen hanskansa. Linjatuomari luistelee kaksikon väliin eikä tilanne etene, vaikka Åsten tönäisee vielä kerran linjatuomarin estellessä. Tilanteesta tuomittiin Ryanille 10 min käytösrangaistus.

 
Mikäli kausi jatkuu yhtä hiljaisena, otan käsittelyyn myös muita puhuttavia tilanteita. 

Hanskat pois!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti